Landbrugsmateriel

Hos Spjald Motor reparerer vi traktorer, minilæssere og teleskoplæssere, samt sælger og servicerer have- og parkmaskiner.

Vi har op til 15 års erfaring med reparation af Ford, New Holland og Case IH, derudover reparerer vi også John Deere, MasseyFerguson og Deutz.

Vi har alle de nyeste fejlfindings udstyr til Case IH og New Holland traktor og har pc adapter til alt fra TM/MXM Serien og til de nye T7. xxx og puma serie

Vi får nye traktor programmer ca 3 gange om året.

Ved Spjald Motor kan vi sælge originale reservedele til New Holland og Case IH, reservedelene kan leveres til New Holland og Case I op til 4 gange om dagen, ring og hør nærmere.

Derudover har Spjald Motor lavet samarbejdsaftaler med 2 store grossister og kan derfor tilbyde salg af alt fra haveslanger og legetøj til sliddele til plove, haver og skårlæggere, og så kan stor set alle typer filter leveres, til meget konkurrence dygtige priser.

Vi er også forhandler af ELF motor/hydraulik olie, ELF er en af de største olieleverandør i verden og er original leverandør til bla. Audi, VW, Opel, Peugeot, Citroen, Renault og Claas-maskiner.

Disse olieprodukter fra ELF sælges fra 20 kr. pr. literen, og er fuldt godkendt af alle leverandører, kom ind og hør hvad prisen er for olie til netop din traktor.

Vi udfører også lovpligtigt årseftersyn på teleskoplæssere, byggelifte, traktorer og minilæssere. 

 

NYT NYT NYT SPAR OP TIL 25% PÅ NYE RESERVEDELE TIL LANDBRUGSMASKINER

Find reservedels-nr. her og send en mail til spjaldmotor@live.dk med den/de nr. du mangler, så sender jeg en pris tilbage med store besparelser.

(GRENE)               https://nordic.kramp.com/ 

(MI)                     http://shop.mi.dk/catalog/

(NEW HOLLAND)   http://partstore.agriculture.newholland.com/us

(CASE IH)            http://partstore.caseih.com/us/